دزدگیر اماکن بهتر است یا دوربین مداربسته؟
اکثر افراد در منزل و محیط کاری خود از دوربین مدار بسته استفاده می کنند. دوربین مدار بسته یک سیستم نظارتی است که صاحبان ملک ورود و خروج افراد در ساختمان را کنترل می کند. علاوه بر دوربین مدار بسته استفاده از دزدگیرها نیز در اغلب ساختمان ها نصب می شود.افرادی نصب دوربین مداربسته را به دلیل ثبت تصاویر، به عنوان سیستم امنیتی ترجیح می دهند. اما دوربین مداربسته تنها رویداد ها را ثبت می کند. در مواردی با وجود دوربین مداربسته سرقت هایی نیز رخ داده است چرا که دوربین سیستم نظارتی و امنیتی است. امکان مشاهده تصاویر دوربین های مداربسته از طریق تلفن همراه موجب شده است تا افراد بتوانند محل کار یا منزل خود را از راه دور نظارت کنند. خصوصا زمانی که هیچ یک از افراد خانواده یا همکاران در محل حضور ندارند، مشاهده تصاویر دوربین مداربسته نوعی نگهبانی از محل محسوب می شود.
دزدگیر اماکن جز مهم ترین و اولین سیستم های محافظی است، و همچنین دوربین مداربسته که بسیاری از افراد برای منزل و محل کار خود به منظور جلوگیری از وقوع سرقت نصب می کنند یک نوع سیستم نظارتی است.
اما آیا نصب دوربین مداربسته به تنهایی می تواند از سرقت پیشگیری کند؟ و جرائم را کاهش دهد؟ در این صورت دزدگیر بهتر است یا دوربین مداربسته یا به عبارت دیگر با توجه به قیمت دوربین مداربسته و دزدگیر کدام را بخریم؟
با توجه به عملکرد مطلوب دوربین مدار بسته و دزدگیر ما به شما پیشنهاد می کنیم برای بالا بردن امنیت در ساختمان خود از هر دوی این دوسیستم به عنوان سیستم های مکمل استفاده کنید. در صورت نصب هر دوی این دو سیستم در ساختمان شما بهترین نتیجه را در فراهم نمودن امنیت ساختمان خواهید گرفت.
استفاده از این دو سیستم نقش قابل توجهی در کاهش سرقت ساختمان خواهد داشت. با نصب دوربین مدار بسته زمان وقوع جرم ثبت و ضبط می شود حتی اگر با وجود آژیر کشیدن دزدگیر، فرد سارق فرار کرده باشد. با در دست داشتن تصاویر سارق و ارائه آن به عنوان یک مدرک به اداره پلیس سارق به راحتی شناسایی و طی فعالیتهای پلیس در کوتاه ترین زمان دستگیر خواهد شد.
در مواقعی که دزدگیر دچار خطا شود و به هر دلیلی آژیر اشتباهی بکشد جای هیچ نگرانی نیست بلکه با بررسی تصاویر دوربین مداربسته می توان از صحت عملکرد دزگیر مطلع شد که آیا آژیر در دوربین مدار بسته به اشتباه به صدا در آمده است یا نه. با توجه به این اوصاف باید بیان کنیم که برای بالا بردن امنیت ساختمان بهتر است از هر دوی این دو سیستم در کنار هم بهره مند شوید. اگر هر کدام از این دو سیستم حفاظتی را به تنهایی در ساختمان نصب کنید به طور یقین نتیجه ی مطلوبی از فراهم نمودن امنیت ساختمان در برابر هر گونه سرقتی دریافت نخواهید کرد.
دوربین مداربسته چیست؟
دوربین مداربسته یک نوع سیستم نظارتی است که افراد برای ثبت و ضبط تصاویر و صدای اطراف برای منازل و… نصب می کنند.
همچنین شما می توانید با نصب نرم افزار مخصوص دوربین مداربسته خود به صورت زنده تصاویر را مشاهده کنید، قابل به ذکر است، که دوربین های مداربسته دارای ویژگی های زیادی می باشند که این ویژگی ها به ما کمک بسیاری می کنند، برخی از این ویژگی ها: ویژگی دید در شب، ویژگی ضد آب، ویژگی شمارش افراد، ویژگی تشخیص چهره، ویژگی پلاک خوان و… می باشد.
مزایای دوربین مداربسته
دوربین های مداربسته یک نوع سیستم نظارتی و امنیتی هستند که تصاویر را ضبط می کنند که شما می توانید با استفاده از دوربین مداربسته فرد سارق را شناسایی کنید.همچنین اگر دزدگیر خراب شده باشد و آژیر به صدا در نیاید، شما می توانید با استفاده از تصاویر ضبط شده دزد را شناسایی و دستگیر کنید.
دوربین های مداربسته توانایی گرفتن تصاویر در تاریک ترین نقاط را نیز دارند و از راه دور با استفاده از تلفن همراه و نرم افزار های مخصوص دوربین مداربسته می توانید تصاویر را به صورت آنلاین ببینید.
معایب دوربین مداربسته
شاید وجود دوربین در کاهش وقوع جرم و سرقت نقش داشته باشد اما ابزار پیشگیرانه ای نیست. حتی سارقین با پوشاندن صورت خود می توانند از ثبت چهره شان در فیلم دوربین مداربسته جلوگیری کنند. برخی نیز به دوربین مداربسته آسیب می رسانند تا دیگر فیلم و تصویری ثبت و ضبط نشود.
البته دوربین های مداربسته ای طراحی شده اند که قابلیت هشدار در آنها وجود دارد و یا می توانند حرکت را تشخیص دهند. همه این قابلیت ها در دوربین مداربسته ممکن است دچار خطا شود. به عنوان مثال حرکت هر موجودی در مکان مورد نظر موجب فعال شدن هشدار دوربین مداربسته می شود. در حالی که حساسیت سنسورها در دزدگیرها به قدری است که حرکت یک موجود کوچکتر از انسان آژیرها را فعال نخواهد کرد. با آگاهی از محدودیت های دوربین مداربسته هنوز زود است که به سوال دوربین مداربسته بهتر است یا دزدگیر پاسخ دقیقی دهیم. در ادامه با دزدگیر آشنا می شوید.
دزدگیر چیست؟
یکی از انواع سیستم های امنیتی که برای پیشگیری از سرقت در ساختمان های مختلف نصب می گردد دزدگیر اماکن می باشد. در این نوع از دزدگیرها سنسورهای مختلفی نصب شده است که در صورت مشاهده مورد مشکوک از طریق پیامک یا تماس به صاحب خانه یا شرکت اطلاع رسانی می گردد که برای جلوگیری از سرقت و ایجاد امنیت بیشتر در مکان های مختلف نصب می شود.
دزدگیرها با داشتن سنسورها و حسگر های مختلفی که دارند، در هنگام وقوع سرقت با ارسال ایمیل، پیامک و یا تماس گرفتن با صاحب منزل و همچنین با به صدا در آمدن آژیر خطر به افرادی که در آن اطراف هستند خبر سرقت را می دهد تا هرچه سریع تر به پلیس اطلاع بدهند.
علاوه بر اطلاع رسانی به صاحب ساختمان، این سیستم ها مجهز به آژیرهای صوتی می باشند که با به صدا در آمدن این آژیر، افرادی که در پیرامون ساختمان مورد سرقت حضور دارند از سرقت اطلاع یافته و می توانند به سرعت به پلیس خبر دهند.
ساختار کلی دزدگیرهای اماکن شامل یک مدار باز و یک بسته، مدار آژیر، مدار شارژ باتری، سنسورهای مختلف و هشدار دهنده ها می باشد یکی از اجزای اصلی دزدگیر اماکن دستگاه مرکزی می باشد که سیگنال ها را از سنسورهای حرکتی دریافت کرده و فرمان را به هشدار دهنده ها ارسال می نماید.
انواع مختلفی از دزدگیرهای اماکن وجود دارند که هر یک دارای ویژگی های منحصر به فردی بوده و افراد بسته به بودجه و مکان مورد نظر می توانند به انتخاب هر یک بپردازند. کشور ما در زمینه تولید دزدگیرهای اماکن بسیار خوب عمل کرده و انواع مختلفی از آن را با امکانات متنوع تولید و روانه بازار کرده است.
در بازار امنیتی ایران دزدگیرهای اماکن با برندهای آسا، فایروال، GMK و BETA از برندهای برتر محسوب شده و عموما این برندها با استقبال بالایی مواجه شده اند. برخی از مدل های دزدگیرهای اماکن دارای منوی سخنگو بوده و قابلیت نصب میکروفون و شنود بر روی آنها وجود دارد. برخی از مدل ها نیز امکان مدیریت از طریق ریموت را داشته و یا می توان از طریق اپلیکیشن هایی که در گوشی موبایل نصب می گردد به کنترل دزدگیر پرداخت.
مزایای دزدگیر اماکن
معایب دزدگیر اماکن
برخی افراد ممکن است برای تامین امنیت ساختمان خود از دزدگیر اماکن استفاده نمایند. استفاده از دزدگیر اماکن به تنهایی می تواند محدودیت های زیادی داشته باشد. در صورت بروز سرقت در ساختمان سنسورهای دزدگیر فعال شده و باعث به صدا در آمدن آژیر و سیستم های هشدار دهنده آن می گردند.
ممکن است افرادی که در اطراف ساختمان می باشند صدای آژیر را شنیده و به سمت سارق حمله ور شوند. اما مشکلی که در رابطه با این سیستم وجود دارد این است که امکان ثبت هیچ گونه تصویری از سارق وجود نداشته و ممکن است قابل پیگیری توسط پلیس نباشد.
هشداری های کاذب یکی از اصلی ترین معایب دزدگیر اماکن می باشد که در برخی از موارد دزدگیر ها به اشتباه فعال می شوند، و دلیل این اتفاق نیز می تواند: تابش مستقیم نور خورشید، خراب شدن باطری و یا روشن شدن دزدگیر دقیقا پس از فعال کردن آن باشد.
نحوه اتصال دوربین مداربسته به دزدگیر
شما می توانید با روش های مختلفی دوربین مداربسته را به دزدگیر وصل کنید، یکی از روش ها این است که یکی از زون های دزدگیر را به یکی از دوربین های مداربسته خود وصل کنید، با این کار در صورتی که دوربین مداربسته از محل نصب خود جدا شود، باعث روشن شدن دزدگیر خواهد شد. یکی دیگر از روش های اتصال دوربین مداربسته به دزدگیر، متصل کردن مگنت های دزدگیر به دوربین مداربسته می باشد.
نتیجه گیری
با توجه به توضیحات ارائه شده می توان به این نتیجه رسید که برای تامین امنیت کامل ساختمان باید به صورت ترکیبی از دوربین مدار بسته و دزدگیر اماکن استفاده نمود. استفاده از هر یک از سیستم های گفته شده به تنهایی نمی تواند امنیت را تامین نماید و باید از هر دو سیستم به صورت همزمان استفاده کرد.
در صورتی که سرقتی اتفاق بیفتد در ابتدا دزدگیر اماکن شروع به هشدار دادن کرده و در صورتی که فرد در محل حضور نداشته باشد اعلام سرقت برای وی پیامک شده و یا با فرد تماس گرفته می شود.
با اعلام به پلیس و در صورتی که سارق اقدام به فرار نماید تصاویر او توسط دوربین های مدار بسته ثبت شده و می توان توسط پلیس به شناسایی سارق پرداخت. تلفیق این دو سیستم امنیتی می تواند امنیت را به صورت کامل برقرار کرد و از ایجاد سرقت تا حد زیادی جلوگیری نمود.
گردآوری شده توسط پوریا مهتدی
نام و نام خانوادگی :* !!!
پست الکترونیک :
نظرات: * !!!
آدرس فروشگاه : شیراز ، خیابان هنگ ، نبش کوچه 4
تلفن : 07132360949
ایمیل : info@imensazanshiraz.com
© طراحی سایت : گروه طراحی سیرن
تمامی حقوق مادی و معنوی محتوای موجود در این وبسایت متعلق به شرکت ایمن سازان است و هرگونه کپی برداری از آن غیر مجاز است.